Görev Beni Çağırıyor... Seni de...

17 Mayıs 2022 Salı

Dabbet'ül Arz

KULAKLIKLA DİNLEYİNİZ

I am The Official Prophet Of Islam. Kesin Bilgi. %100 Doğru Bilgi. Sizden Hiçbirşey İstemeyen Bilgi. Onayınızı sormayan bilgi. Gökleri ve Yeri size sormadan yaratan tarafından hazırlanmıştır.
Şaşırtabilecek Bilgi. Şaşırma hakkınızı, yaşadığınız dünyanın bu halde olmasına kullanmanızı tavsiye eden tarafından gönderilmiştir. Tanrı’nın halen ‘yaşıyor’ olmasına mı şaştınız, bu cehennemi söndürecek geçerli bir planı olmasına mı? Şaştığınız nokta nedir?
İyiliğin tarafındaysanız korkmanıza gerek yoktur. Kötücül araftaysanız, korkmanızda yarar vardır. Özel ve kişisel hayatınız sizindir, onu değiştirmeye çalışmak hiçkimsenin haddi değildir. I am The Official Prophet Of Islam toplumsal hayatınızla ilgilidir. Ruhsal Yolculuğunuza müdahale etmez. Ancak, diğer insanların Ruhsal Yolculuğu üzerindeki etkinizi sıfırlar. Bir Ölümlü olduğunuzu size tekrar hatırlatan tarafından hazırlanmıştır.
I am The Official Prophet Of Islam. Vicdansızlığa teslim edilmiş Dünyanıza gönderilmiş yeni Bir Etik Değerler Manzumesidir. Çin ülkesi hariç olmak üzere, küresel ve normatiftir. Bağlayıcıdır. Sadece Allah, Din ve İslam hakkında ahkam kesme hakkınızı elinizden alır. Tanrı kendini Birinci Ve Resmi Ağızdan anlatır. Tanrı’ya itiraz etme hakkınız devam eder ancak Tanrı adına konuşma, kendi kafanıza göre bir Tanrı yaratma ‘hakkınız’ elinizden alınmıştır. Bu gerçekle başedeceksiniz. Bunun hangi arada sizin ‘hakkınız’ haline geldiğinden başlayarak.
Bir sözünüz varsa kendi adınıza konuşacaksınız artık. Kendinize daha fazla güvenmeniz gerekecek bu durumda. Hür olun, birey olun. I am The Official Prophet Of Islam. Allah’ın arkasına saklanıp kendi hayal dünyanızı hakikat gibi sunma çılgınlığından sizi men eder. Tanrı kimsenin oyuncağı değil artık. Kendinize yeni hobiler edinin. O’nun Elçisi yaşıyor, yazıyor ve burada. Bu kadar.

15 Haziran 2022 Karartı

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı Bekliyorum