Görev Beni Çağırıyor... Seni de...

21 Mayıs 2009 Perşembe

Tecavüz


Bu adam hiç hayvan fotoğrafı çekmezmi diye düşünenler olabilir evet ilginç gelirse çekiyorum.Fotoğrafın hikayesi şöyle; tek şeritlik dar bir yola araç hızlı giriyor, dişi kedi aracı gördüğünde artık çok geçtir. Gecenin karanlığında ürkütücü bir miyavlama sesi, hayatında hiç koşmadığı kadar hızlı ancak bilinçsiz bir şekilde yedi sekiz metre kadar koşuyor duruyor son bir kez etrafa bakıyor ve hani şair diyorya "ölüm randevusuna hiç geç kalmaz" diye öyle bir son. Ölen dişi kediymiş (gelen erkek kediden anlıyorsunuz). Bu dünyada bıraktığı bedene onbeş yirmi saniye sonra bir erkek kedi sahip çıkıyor herşeyin farkındaymış gibi dişlerini boynuna takıyor ve çok seri hareketlerle tecavüzü beden soğumadan gerçekleştiriyor.
İnsanları tanıdıktan sonra hayranlık beslediğim hayvan alemide artık beni ürkütüyor.
Şevket Şahintaş


Fotoğrafı görmek için tıklayın...

4 yorum:

  1. Çok ilginç birşey. Hayvanlarda da böyle ürkütücü bir durum varmış demek

    YanıtlaSil
  2. Mantıkla açıklanamayacak şeyler, hayvan için vahşi deyip geçebilirsin ama insanı nasıl affedebilirsin, kim affedebilir.

    Neden affediyorlar?

    YanıtlaSil
  3. Bir soru da ben ekleyeyim: Affetmek neyi değiştiriyor?

    YanıtlaSil
  4. hayvanlar dünyasında merhamet olmadığı gibi vahşet yoktur..Hayvanları kendi değer yargılamızla yargılamak..onların içgüdesel tepkilerini ahlaki sorgulamaya tutmak. Kanımca doğru olmaz..

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı Bekliyorum