Görev Beni Çağırıyor... Seni de...

2 Nisan 2009 Perşembe

Sivrisineğin Kanat Sesi...


"Her canlı Allah'ı tesbih etmektedir" sözü Prof. Dr. Galin Biserof Asenof'u araştırmaya iter. Kur'an-ı Kerim'i incelediğinde Bakara Suresi 26. ayette geçen sivrisinekleri araştırmaya başlar. Sivrisineğin kanat sesini önce lazerli bir mikrafon yardımı ile kaydeder sonra sesi yavaşlatarak insan kulağının algılama ve konuşma ritmine indirir ve kulaklarına inanamaz…Sivrisineğin kanat sesini dinlemek için bilgisayarınızın sesini açın ve buraya tıklayın…

5 yorum:

  1. Muhteşem...
    Muhteşeeeemmmm....
    Bir mucize bu...
    Yok yok, her şey apaçık

    YanıtlaSil
  2. haccecan; "her canlı allah'ı tesbih etmektedir" sözü galin biserof'u araştırmaya itmiş, peki biz neden içimizde hiç araştırma heyecanı, isteği duymuyoruz?
    şimdi, hemen, derhal google, yahoo, alta vista web arama sitelerinde (ya da bildiğiniz başka arama sitelerinde) "galin biserof asenof" u aratın... (hatta aramanızı daha da genişletmek için "galin biserof" diye de aratın, daha çok sonuç çıkacaktır) kısa sürede fark edeceksiniz ki, bu bulgar(?) bilim adamı dünyada türkçe kaynaklar dışında tek bir (bir tane bile, bulgarca bile) iz bırakmamış?
    araştırma yapmak iyidir, üşenmeyiniz...

    YanıtlaSil
  3. Allah ın varlığının baktığımız her şeyde görebilliriz yeterki bakmasını bilelim..

    YanıtlaSil
  4. http://islamski-centar.org/forum/showthread.php?t=1908
    Sevgili Devrim ben bir tane buldum :)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  5. eh, bulduğunuz makedonca siteye eklenen o kısmın da "padisah" kullanıcı ismiyle eklenmiş olması (ki yazının sonunda osmanlı tuğrası altında bariz türkçe yazılar var) bahsi geçen bulgar bilim adamının bir türk vatandaşının zihninde doğduğu düşüncesini destekliyor:)
    işin özü, inanan biri nereye baksa (taluyka'nın dediği gibi) allah'ın varlığını içinde hissedebilir ve hiç şüphesiz inanmayan biri de nereye baksa aksini düşünecektir. sivri sineğin kanadından çıkan ses, inanan için de inanmayan için de sanırım hiç önemli değildir eğer ki bir şüphesi yoksa...

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı Bekliyorum