Görev Beni Çağırıyor... Seni de...

27 Nisan 2022 Çarşamba

2022 Yılı Kadir Gecesi

 

Gerçek her zaman algılanandan farklı olabilir. Hiçbir şey ama hiçbir şey bize anlatılan masallar gibi olmayabilir. Gerçek ne? Gerçek olmadığı gerçeği… Herkes kendi fikirlerini gerçek sanarak gerçekliğini oluşturduğu sanal ortamlarda yaşıyor. Kendi etrafına ördüğü duvarlar ne kadar sert, kalın ve yüksek ise, geçmişten gelen öfkesi ne kadar büyükse yaşadığı sanal dünyayı o kadar gerçek sanıyor. Kendini korumak adına ördüğü etrafında ki duvarlar ne kadar şeffaf ve esnek ise etrafında ki olan bitenden daha çok haberi oluyor, gerçeği de o kadar net görebiliyor.  Sanal dünyasının kendini güçlendirmek ve geliştirmek için oluşturulduğunun farkına varıyor. Sanal hayatına gerektiği kadar değer veriyor, kendini geliştirerek etrafında ki duvarları daha da şeffaflaştırarak yaşamda ilerliyor. Yaşadığınız hayat senaryosunu iyi gözlemleyin. Çok zor, çok zahmetli ve acı dolu bir hayatı yaşamakta olabilirsiniz şu an. Çok derin acıların ve zahmetlerin ağırlığının kaldırılması gerçekten çok zor. Ancak öyle yada böyle bir şekilde kaldırabildiğinin de farkındasındır. Bütün dünya da köklü, derin ve bütün herkesi etkileyen acıları yaşadığı süreçlerden geçiyoruz. Bireysel olarak acıları neden yaşadığının farkında olan insanların bu toplu olayları anlaması, yorumlayabilmesi çok daha kolay oluyor. Anlayabildiğin hiçbir şey sana acı vermez. Anlayamadıkların anlaşılmayı bekliyor. Zihnini boşaltıp önyargısız baktığın her olayın ardında ki gerçeği de görüyorsun.

Benim en çok acı çektiğim anlar alkolik babamın saçma muhabbetlerini dinlediğim anlardı. Asla anlayamadığım ama çocuk aklımda anlamak için kendimi paraladığım zamanlardı. Bu zamanların tesirlerini acı olarak kayıt etmişti zihnim. Anlayamamak mı acı veriyordu yoksa güvenmem gereken insan tarafından acı çektirilmesi mi acı veriyordu bana? Hepsi mi yoksa?  Bu acıları tekrar tekrar yaşatıyordum kendime. Üstelik bu acılardan çıkış olabileceğini de bilmiyordum. İnsanları ve hayatı anlama çabam bu zor zamanlardan bana miras kaldı. Bir şey bana ne kadar acı verirse versin ondan kaçmak yerine onu çözüp anlama çabasına giriyorum. Acı olayların olumlu yanını keşfettiğimde, zihnime olumlu olarak kayıt ettiğimde artık acıların acı vermemeye başladığını keşfettim. Babam ölmeseydi onu şu an çözmüş ve huzura kavuşturmuş olabileceğimi düşünüyorum bazen. Ancak hiçbir insanın iradesi başka bir insanın elinde değil. İlahi sistem onun bedeninin acı çeken ruhunun ağırlığını daha fazla kaldıramayacağını düşünmüş olmalı ki ani bir kalp kriziyle onu başka bir hayat senaryosunun içine gönderdi. Umarım huzur dolu ve mutludur. Umarım içinde aşamadığı ne varsa aşmıştır. Umarım artık kalbi ile dili uyum içindedir.  

Hepimiz eşitiz. Hepimiz Tanrı’nın bir parçasıyız. Dünyada bir hareketin, değişim, dönüşüm olması için kimimiz yıkmalı, kimimiz yapmalı, kimimiz düşünmeli, kimimiz koşmalı, kimimiz durmalı. Her film, her bir insan, her şarkı siz farkında değilsiniz ama bizi olacak olanlara hazırlıyor. Dünyada çok büyük bir değişim dalgası oluyor daha da olacak. Bu değişim dalgasına direnenler acı bir şekilde öfke krizleri eşiğinde can veriyor maalesef. Aile içi şiddet olayları, çıldırma noktasına gelmiş insanlar… Maddi ve manevi bir sıkışmışlık içindeyiz. Bu acılar size acı veriyorsa değişim için itekleniyorsunuz demektir. Yeni gelecek olana insanlar koşarak gidecekler. Eskiye sarılmayı bırakın. Değişin, arının, affedin herkesi, özelliklede kendinizi affedin. Arınmak, temizlenmek değildir. İnsan asla pislenmez. İnsan programı yanlış sonuçlar doğurur. Arınmak yanlış kodları doğrularıyla değiştirmektir. Arınmak, günahlı sonuçlar üreten zihin yazılımında ki yanlış kodların değiştirilmesi, bu kodlara hükmeden iradenin geliştirilmesidir. Sadece fikirlerin değişimiyle, hayatın değişimi gerçekleşmez. Kodların toplamından oluşan Bilinç ve Uygulayıcı İrade birleşir ve insan kaderine birlikte hükmederler. Arınmak gelişmektir. Şeyhtanın Son Günü (Sayfa 156 ) buRAK özDEMİR 

Bu Kadir gecesinde yani 30.04.2022 gecesi hakikat bilgileri yeryüzüne yayılmaya başlayacak. İnsanlık artık tek çatı altında toplanacak. Değişim için yerinizi alın. Süprizlere hazır olun.

Hayatın bir film olduğunu bildiğinde ne kötü karaktere kızabiliyorsun ne de iyi karakteri sevebiliyorsun. Filmin sonunu merakla bekliyorsun o kadar. :) Haccecan 27 Nisan 2012' de yazmışım bu satırları. Filmin sonuna çok az kaldı. Binlerce şükür ... 

Edıt: 2022 Anneler Günü 8 Mayıs 2022 tarihinde Dabbe'tül Arz Tebliği yapıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı Bekliyorum