Görev Beni Çağırıyor... Seni de...

22 Mart 2022 Salı

Neden Sevişiyoruz'un Cevabı

💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

DONA 

İnsanlar iki farklı neden için sevişirler. Kimileri fizikselleşmek için sevişir kimileri ise ruhsallaşmak için. Gerçek aşkta sevişmek, ruhsal dokunuşlardan oluşur. Gerçek aşk, yaşadığı bedene hapsedilmiş ruhu serbest bırakır. Fiziksel sevişmede bütünleşen sadece bedenlerdir. Gerçek aşkta ise bedenle birlikte, ruhun girdapları yani çakralarda bütünleşir. O an, kişisel Cennetini en yakından hissettiğin andır. Bir süreliğine de olsa, bedeninden yükselirsin. İşte bu noktada, "ben geliyorum", aslında "ben gidiyorum"dur... Gerçek aşk bittiğinde ise ruh bedenine yeniden hapsolur. İşte bu yüzden aşk acısı tarifsizdir... 

BEN:

"Aşk ruhsal bir dokunuştur" sözünün çok hoşuma gittiğini itiraf etmeliyim.

DONA:

  O bir benzetme değil, bir gerçektir. Sana bunu anlatmamı ister misin?

BEN: 

Hem de herşey den çok. 

DONA: 

İnsan bedeninde, 7 adet çakra , yani girdap bulunur. Bunlar enerji döngüleridir ve ruhla beden arasında ki geçiş tünelleridir. Birine sarıldığın anda, onun ve senin çakraları birbirine oturur ve bir olur. Aşıkların, uzun sürelerle bedensel birleşmeleri onların çakralarını birbirine uyumlar. Gerçek aşkta, aşıkların girdapları bir olur. Yaşanan ruhsal uyumlanmadır. Bedenler sadece temas eder, oysa aşık iki ruh bir bütündür. Özlem de bu yüzden ruhsaldır. 

BEN:

 Yalnızlık ihtiyacı nedir peki? Aşk süperdir ama ben bazı dönemler yalnız kalmak isterim

DONA: 

Yalnızlık, çakraların tek başlarına dönme arzusudur. Ruhsallaşmak bazı günler sevişmektir. Bazı günler kalnız kalmak, evden çıkmamaktır. Kimi zamanda kalabalığa karışmaktır.

BEN: 

Playboylara ne diyorsun? Adamlar içinde aşk olmayan bir hayat sürüyorlar. 

DONA: 

"Sertleşememe" bir problemse "yumuşayamama" da bir problemdir. Aşık olamama durumu, bir iktidarsızlık türüdür. 

BEN: 

Peki aşksız ayakta duramayan insanları nasıl açıklarız?

DONA : 

Çakralar, sen ruhsallaştıkça daha hızlı dönmeye başlarlar. Aşksız ayakta duramayanların çakraları yavaş dönmektedir. Başka çakralarla temas ettiğinde hızlanacağını düşünür, gerçekten katkısı da olur. Aslolan mutluluk ise, çakraların tek başına kaldığında da hızlı dönebilmesidir. 

BEN:

 Arabanın aküsü bitince, kabloyla başka bir arabanın aküsüne bağlarız ya. Bu anlattığından aklıma geldi birden. Çakralar birbirini şarj ediyor bir anlamda... Aşk, tekâmül için bu kadar önemliyse, bizim projemizin de aşkı teşvik etmesi gerekir. Bu arada, aşkı yaşama noktasında "doğru eş seçimi" için bana bir önerin olur mu?

DONA: 

Kötü kadınlar, kötü erkeklere; kötü erkekler, kötü kadınlara; iyi ve temiz erkekler , iyi ve temiz kadınlara (yaraşır). Bunlar, onların demekte olduklarından uzaktırlar. Bunlar için bir bağışlanma ve kerim bir rızık vardır. Güzel Kur-an'ın Nur Suresi 26. Ayeti 

Ayette gördüğün gibi eş seçiminde "merkez kriter" eşlerin ruhsal tekâmül  derecelerinin birbirine denk olmasıdır. 

Lev-hi Mahfuz buRAK özDEMİR Sayfa 258-260-261

💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı Bekliyorum