Görev Beni Çağırıyor... Seni de...

8 Eylül 2008 Pazartesi

Pucca

Pucca'nın bloğunu bir kaç gündür takip ediyorum. İçi dışı bir insan, yaşadıkları çok zor, çok acı. Kaç kişi Pucca gibi kendine karşı gerçekci oluyor ki?Acıların kendisini yakmasına izin vermemiş Pucca. Onu okumak kendimi okumaktı. Dün hacklenmişti. Bir daha yazdıklarını okuyamayacakmıyım diye üzülmüştüm.
Çok şükür bugün blogunu kurtarmış. Aramıza döndü, ama yorumları kaldırmış. (sen işini bilirsin pucca)Bunada sevindim.
Yaşadıklarını yaşamamış olanlar onu asla anlamayacaktı. Yaptıklarını küçük görüyorlar, aşağılıyorlar, sapıklar ise kontrol edemedikleri şehvetlerini daha azdırıyorlardı.
Pucca arkandayım, senin gibi bir yaşamım yok, hayatlarımız çok farklı, senin gibi hayata bakmıyorum, senin gibi düşünmüyorum ama seni seviyorum ve anlıyorum. Sevgisizlik en büyük illettir.
Pucca'yı okuyanlar ve sevenler yorumlarını buraya yazabilirler.

5 yorum:

  1. Pucca blog tutmadan önce de tanıdığım ve sevdiğim bir dost. Yaşadığı bütün zorluklara rağmen hayat dolu ve gülümsemekten vazgeçmeyen bir insan.Aslında kültürel birikim yönünden dolu bir insan olmasına rağmen daha çok hayatı ve ilişkileriyle blog dünyasının magazin starı olma yolunda hızla ilerliyor:) İnsallah aradığı mutluluğa ulaşır ve hep öyle kalır..

    YanıtlaSil
  2. Karanlığa cevaben
    Pucca'yı senin bloğundan bulup eklemiştim. O gün işi gücü bırakıp gün boyu bloğunu okumuştum. Hayat dolu olduğu o kadar belli ki, ama sıkıntılarına takılıp kaldığı da oluyor. Olmak istediğim ruh yapısı. Sıkıntılarını ... tama bile takmıyorum diyor ya, hah işte öyle olmayı istiyorum ve başarmaya çalışıyorum, başaracağım. Onu tanıyorsan selamlarımı ilet, dualarımla yanındayım, yazmayı bırakmasın :)))
    Bu arada artık yorum yazarken harf yazmıyorsun, bilmem dikkatini çektimi :D

    YanıtlaSil
  3. Pucca'yı yeni tanıdım yorum için yeniden döneceğim..zira; henüz incelemem bitmedi..;)

    YanıtlaSil
  4. Karanlığın DİKKATİNE
    Sabah, anlamamaktan nefret ettiğinle ilgili son yazını okurken, bağlantı kurduğun şiiri okumak için tıkladım. Tıkladıktan sonra olanlar oldu. Ne zaman bloğuna tıklasam başka bir sayfa ekrana geliyor. Bu sorundan haberin var mı? Düzeltebilirsen ne iyi olur.
    Umarım bu yorumu okursun.


    Hüseyin ÖZKÖK'e cevaben
    :))
    Pucca'yı oku oku bitiremezsiniz.

    YanıtlaSil
  5. Aleykümselam.iletirim hatice. bu arada bahsettigin sorunun nasıl oldugunu anlayamadım. aynı adımları bende izledim.linklere tıkladım. ama bir sorun cıkmadı.

    internet explorer'ın araçlar kısmından internet seçeneklerine tıkla. orada geçmişi sil diye bir buton göreceksin.ona tıkla. ve tekrar girmeyi dene. problemin çözülme ihtimali var.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı Bekliyorum