Görev Beni Çağırıyor... Seni de...

25 Eylül 2008 Perşembe

Ensest İlişki...


http://www.fotokritik.com/1225591

Ensest ilişki, ensest hikaye, seks hikayeleri, porno, seks, sex, sapık, şehvet, katil, lezbiyen, travesti, ayyaş, sarhoş, kudurmak

Google'ye bu kelimeleri yazarak benim sayfama ulaşan sayın ve çok kıymetli arkadaşlarım....


Merak iyidir, insanın tabiatında vardır, bu kavramlarıda eminim merak ettin ve öğrenmek istiyorsun. Bende merak edip, öğrendim..Öğrenmekten bence zarar gelmez, ama öğrenmenin dışında şehvetini azdırmak için bu hikayeleri okuyorsan ve bu hikayeleri okumak, bu görüntüleri izlemek senin için bir tutku halini almışsa kötü yoldasın...Yoldan dönmen gerek.... Sapık hikayeleri okumayı beklerken böyle bir yazıyla karşılaştığın içinde hayal kırıklığına uğradın biliyorum... Ama aşağıda ki linki tıklamanı tavsiye ediyorum. Madalyonun diğer yüzünüde görmen gerek....


İstanbul gece hayatının fotoğraflarını çeken Sayın Şevket ŞAHİNTAŞ' ın çektiği fotoğraflara aşağıdan ulaşabilirsiniz. Bu fotoğraflara empati yaparak, yani o insanların yerine kendini koyarak bakmakta fayda var.


Yazdığım Aile İçi Şiddet yazısında, ensest ilişki diye bir kelime geçiyor. O kelimeden dolayı googlede ensest ilişkiyi arayanlara google sağolsun benim sayfama yönlendiriyor. Ensest hikayeleri arayıp benim sayfama ulaşan arkadaşlara bir şeyler söylemem gerekiyordu... Yaşını başını almış, kendi özgür iradesini kullanan insanlar için yapabileceğim pek bir şey yok biliyorum. Hayatın başında olan, kişiliği henüz oturmamış çocukları benim meleklerimin ve kardeşimin yerine koydum. Birilerinin doğruyu, iyiyi söylemesi gerek bu meraklı çocuklara değil mi?

7 yorum:

  1. Eee Doğruya doğru ancak, doğruların bu ruhlara pek faydasının olacağını sanmıyorum..
    :(((

    YanıtlaSil
  2. Benimkisi amazon kadın ruhu...
    Ben yapayımda onlara ister etki etsin, ister etmesin....

    YanıtlaSil
  3. Google'in nereden misafir getireceği belli olmuyor tabi :) Her telden her kelimeden bir misafir geliyor çalıyor kapıyı.

    YanıtlaSil
  4. Cok guzel bir konuya,cok guzel bir sekilde deginmisiniz.Kisisel tatminler bir kenara birakilip artik gercek yasami gorebilmek gerekir.

    Fotograflarin oldugu sayfa gercekten cok etkileyici.

    YanıtlaSil
  5. ozgurun Google ıcın dedıklerı dogru ancak bırde su var sevgılı Hatıce, ınsanlar oraya arastırma yapmak ıcın gırıyorlar cogu kez, mesela ben bır seferınde bır odev hazırlarken yazmıstım "cocuklarda ensest" dıye, cunku bu ılıskıe maruz kalan cocukların ruhsal durumlarını arastırıyordum. Bu ıhtımalıde unutmayalım, bıraz sert geldı yazın bana da:))

    YanıtlaSil
  6. sevgili özgürrüya, namlu ve buttefrly, yorumlarınız için teşekkür ederim...
    sevgili buttefrly;yazım sert olduysa özür dilerim. amacı araştırmak ve incinen ruhların tamir edilmesi için uğraşan insanları kırmak aklımın ucundan bile geçmez.
    Yazımda da belirttiğim gibi şehvetini azdırmak ve bu çarpıtılmış hikayeleri okumak tutku halini almış insanlar veya hayatın başında olan, kendi yolunu çizememiş genç insanlara yol göstermek için yayınlamıştım yazımı.
    zati sizin araştırma amacınız çocuk gelişimcisi birisi olarak gerekli bile denebilir, sizi tenzih ederim... tekrar özür dilerim...

    YanıtlaSil
  7. Özğrluk bşrsey yok ben sadece baska bir bakış açısı ile de bakılabileceğini söylemeye calıstım, yoksa elbet biliyorum niyetinin masumiyetini:)
    sen gene de devam et duyarlı olmaya bu konu sertleşmeyi gerektiriyor nasılsa, sevgiler

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı Bekliyorum