Görev Beni Çağırıyor... Seni de...

5 Kasım 2008 Çarşamba

Bir fotoğraf bin söze bedel....












Fotoğraflar kanayan yara Filistin'e ait.
Bu blog sahibi savaşın her türlüsüne karşıdır. Savaşı destekleyen herkesi kınamaktadır. Savaşı destekleyen ülkelerin mallarını boykot etmektedir. Arkadaşlarına boykot etmesini söylemektedir. Boynuzsuz koyunun, boynuzlu koyundan intikamını alacağı günü sabırsızlıkla beklemektedir. Mazlumun ahının aheste aheste çıkacağı güne kadar susuyorum...

8 yorum:

  1. Koyunların bile "hayvan olarak" İntikam
    almak gibi azgelişmiş çağlar ötesi bir içgüdüsü yokken ,insan olamamış insanların bu kalıbı taşıyamadıklarından çok hayıflanıyorum, utanıyorum doğrusu.

    YanıtlaSil
  2. Sonuna kadar hak veriyorum. Destekliyorum. Yapılabilinicek en ufak ama tek şey boykota da kesinlikle katılıyorum. Herkesin böyle düşünebilmesi gerek.

    YanıtlaSil
  3. Boynuzsuz koyunun, boynuzlu koyundan intikamını alacağı günü sabırsızlıkla beklemektedir.

    İntikamını nasıl alacaktır.???

    Yıllar boyunca barışçıl yöntemlerle ve oldukça iyi yapılanmış sivil örgütlenmelerle gittikleri her yerde tepki toplamış olan yahuda inanları (göçe zorlanmalar, katliyamlar vs.) yani boynuzsuz koyunlar..Azıcık boynuz sahibi olunca hemen intikam duyguları ile hareket ederek..Filistinli müslümanları katliyama girişmediler mi..
    Bana kalırsa masum ve cani yok yukarıdaki karelerde ne kadar acı verici olursa olsun..sadece güçlü ile zayıfı görmekteyiz..yani her ikiside boynuzlu koyun sadece birinin boynuzları diğerinden daha güçlü...
    Üzücü ama gerçek...Neylersiniz..!!

    YanıtlaSil
  4. savaşa karşıyızz ama ya o resimleri koymasaydın dostum. bebekli falanolanı meselaa... içim kan ağlıyorr dayanamayıroum bakmaya

    YanıtlaSil
  5. savaşa karşıyızz ama ya o resimleri koymasaydın dostum. bebekli falanolanı meselaa... içim kan ağlıyorr dayanamayıroum bakmaya

    YanıtlaSil
  6. sufi, zeze, deli kurt ve Hüseyin SOYKÖK değerli yorumlarınız ve ziyaretleriniz için teşekkürler...

    Sevgili Hüseyin SOYKÖK;
    Boynuzsuz koyun, boynuzlu koyundan intikamını alacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum. İntikamın nasıl alınacağını ben bilmiyorum. Kur'an daki ayetleri dile getirdim ben. Herşeyin hüküm vericisi Allah CC. bir bildiği vardır elbet.
    Pucca'nın yaşadıkları karşısında da aynı yorumu yazmıştım. Üvey babası intihar ederek öldü.

    Bekleyelim ve görelim, intikamın nasıl alınacağını zaman gösterecek..
    İster bireye uygulansın ister bir topluma uygulansın şiddetin, şavasın, baskının her türlüsüne karşıyım. Yahudilerin neler yaşadığını biliyoruz. Onlarda daha önce boynuzunun daha uzunken yaptıklarından olsa gerek. Yorum yapmıyorum. Elbet doğrular ve gerçekler er yada geç gün yüzüne çıkacak..

    Mazlum olanın intikam için birşeyler yapmasına gerek yok ki.

    YanıtlaSil
  7. Sevgili Zezem;
    Hiç birimiz fotoğraftaki çocuğun annesi kadar acı çekmiyoruzdur eminim. Birazcık rahatsız olup, acı çekelim, olsun o kadar ha?

    YanıtlaSil
  8. Şu fotoğrafların sebebi bana göre yabancılar değildir. Kendi kendimizi bu hale düşürüyoruz. En güzel din olan İslamiyet'i kurallarına göre yaşamaz isek bu hallere tüm Müslümanlar düşebilir. Müslümanlar birlik ve beraberlik içerisinde yaşaması gerekirken birlik ve beraberlik adına hiçbirşey yapılamıyor. Birbirine destek olma yok. Yardım etmek yok. Hiçmi yok derseniz vardır ama çok az o da yetmiyor. Yetse bu görüntüler ile karşılaşmayız.

    Görüntüler aslında çok acı ama yaşadığımız hayatda en az o kadar acı. Yazık ki ne yazık..

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı Bekliyorum