Görev Beni Çağırıyor... Seni de...

20 Kasım 2008 Perşembe

Bir fotoğraf bin söze bedeldir


İnternetten alıntı olan bu fotoğrafın gerçek ismi nedir bilmiyorum ama arkadaşlarımında önerisiyle bir isim vermek istiyorum. Huzurlarınızda "Mücadele" :)

7 yorum:

  1. Ne kadar güzel bir fotoğraf.. Fotoğrafın adı paylaşım olmalı diye düşündüm önce ama burada paylaşımdan ziyade bir mücadele var. Mücadele olsun bu fotoğrafın ismi izninle :)

    YanıtlaSil
  2. Bu fotoğrafın adı"Ekmeğimizi böldük te yedik."olsun, demek isterdim ama array'ın dediği gibi hepsi benim olsun mücadelesi var gibi görünüyor.Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  3. bu resmi bende çok beğenmiştim ve hala kayıtlı durur biyerlerde bilg.,ara sıra başka bişeyler ararken çıkar karşıma ve arkama yaslanır sessizce ne düşündüğümü bilmeden yani ifade edecek kelimeler dökmeden dilimden,öylece izlerim,bissürü şey geçer aklımdan hayata benzetirim bu resmi,içindeki insanların mücadelesine,ve daha biçok şeye,sonra kapatırım resmi dönerim aynı koşturmaca hayatıma,bi başka karşılaşmaya kadar tabi:)iyiki eklemişsin,kuramadığım cümlelerim geldi aklıma bu resmi bikez daha görünce,,

    YanıtlaSil
  4. Bir fotoğraf bin söze bedel.... Yorumlarınız için teşekkür ederim dostlar...

    YanıtlaSil
  5. Her canlının kendine göre bir yaşam mücadelesi var. İşte bu fotoğrafda o mücadelenin kolay olmadığını gösteriyor.

    Fotoğrafda görüldüğü gibi karşımızdaki kim olursa olsun mücadele etmek gerekir.

    YanıtlaSil
  6. bu resmi görünce arkadaşım; Varol'un bi yazısı geldi aklıma...
    Sosyal hareket: Güvercinleri yemleyelimmm:)

    http://www.varol.us/sacmaliklar/sosyal-hareket-guvercinleri-yemleyelimmm.html

    YanıtlaSil
  7. "Paylaşarak büyümek"

    Nedense resme bakınca iş hayatı ile ilgili şeyler geldi aklıma. Büyük şirketlerin küçük şirketlerle birlikte iş yaparak paylaşım içinde bulunmları ve birlikte büyümeleri geldi aklıma. Sanırım ekonomik kriz haberleri bakış açımı derinden etkiledi :D:D:D

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı Bekliyorum